Pizzabak


Miss the old days

Jo visst gör jag det, när kom allt detta jobbiga, svåra och ååh jobbiga?
Nej jag vet inte, man skapar väl sina egna problem.. Aja, nationella provet i biologi är delvis klart, bara labben kvar vilken jag tror är relativt chillZ.
Imorgon har jag ännu ett noprov och sen är det nästa vecka och seda löööööv. Bajsnajs.


Härligt

KINGS.
 
Hola, tjena, hallå!
Började gårdagen med fyra timmar på caféet, lagom jobbigt, efter en dusch och lite annat kom Catrine, Björn och Egil hit och vi hade det mys.
Vi somnade runt fem, sov några timmz, gick sedan upp och åt pannkaksfrulle. Sedan har jag spenderat dagen för mig själv med lite plugg, oth och till sist en prommenix med bäääästa Catrine, så skönt.
 

-20 grader

Exakt ett år sedan, då satt jag ute och "solade" och åt toast i VÅRVÄDRET. när jag vaknade imorse va världen täckt med snö och is och det va tjugo minus. Fy
Också tagen för sisådär ett år sedan, hänt en del, åtminstone på insidan.
 
Pluggorken vet jag inte riktigt vart den har tagit vägen. Tror min ork för det mesta har försvnnit faktiskt.. det enda jag orkar är typ datorn, kompisar, äta och sova. Och bajsa förstås. Det är väl så livet borde se ut?


Nu ska jag också berätta att jag blödde näsblod för första gången igår. Skräckblandad förtjusning må jag säga! DET VA BLOD, trodde verkligen inte att jag skulle få va med om detta. Det vore ju en skam att missa det. Nu tänkte jag kolla på one tree hill. Pussis

Livet

 

RSS 2.0