The weekend

När jag slutade i fredags mötte jag upp Emma på stan, bytte en tröja och köpte bj. Vi åkte hem till mig, slingade hennes hår, åt kinamat och kollade på film och snackade tills vi somnade.

Igår spenderades kvällen hos mig med massa skönt folk och skräckfilm!
Nu har jag precis kollat på Greys och nu ska jag plugga tills catten kommer hem. Puss!


Min dag blev plötsligt väldigt bra!

Fingrar med skärsår som luktar vitlök, ont i hälar och rygg och trött som ett as, men vad gör väll det när man fått jobb? Så himlans glad att dom frågade!
Det firar jag med glass och Greys innan jag åker iväk till stan för kör och tjejkväll!

Bild från snart ett år sen, helgalet asso

Det stinker lök om mina fingrar, det går inte bort. Prao alltså... nej men det är kul, dock jobbigt, fötterna och ryggen tar rejält med stryk, tror jag kör på gympaskor i morgon alltså.
Nu måste jag sussa, ska upp om 6 timmar och 40 min.

Hockey


Kult

I fredags va det dansuppvisning, gick rätt bra! Lite jobbigt hemma sen bara. igår myste jag och Emma framför teven med massa gott och tittade på snow white and the huntsman.
Elva i morse åkte vi iväg och tränade och nu sitter jag i soffan och ska göra hemprov, WIHOOO.
Imorgon börjar en hel veckas prao, ska nog bli trevligt!


Så mycket trevligt folk

 
Nu är det inte långt kvar till återträffen, fy tusan vad jag saknar det.

Kort kortBild 1. Lite av folket jag spenderade min helg med, som har bestått av att mest ´hänga med lite olika folk hit och dit.
 
Bild 2. (gamaaaalll) Bästa Aron som jag nyss snackade tele med, flyttade i somras men fortfarande en utav mina allra bästa vänner. Sjukt glad för hans skull!

Det är inte lätt när det är svårt
Friidrottsdag i morgon, 3km och bildprov på tisdag, nu börjar livet, GÖTT MOS.
 

The dark knight rises

Bästa filmen jag sett på länge.

Längtan

När det ändå ska vara kallt som tusan kan jag inte låta bli att längta tills det är ännu lite kallare, dock inte snö kanske men finare färger på träden och lagom så man kan gosa i halsduk!


Ytterst kletig och god

Bloggen är lite bajsnödig nuförtiden, bara jättetråkiga mobilbilder, misstänkte att detta skulle hända när skolan startat.
Aja, här kommer två till.
Efter två timmars engelska 5, gjorde jag en kladdis och plugga, tja hästen!


Helga

Min helg har bestått av Att umgås med vänner, va ute på lite äventyr, snackat med polisen, födelsedagsmiddag, sova och titta Greys.
Nu har jag kommit hem från stan, gjort milkshake och ska titta pååååå.... Greys. Waaaooowiii.
Sen tänkte jag plugga lite, tjarrå.


Silence by the night

 
Efter en mysig kväll med några utav sveriges bästa vänner, drar jag igång ett Greysavsnitt. OFCCCCCC.
Gnatt

Efter en månad i USA

Välkommen hem älskade Anna!


Summerdays

Två bilder från de två senaste dagarna, igår hade vi grillning och så med några från konfan, myz!
Idag va det skola igen, efter den åt jag en gooood sallad med Emma och sen va det dansstart, känns bra!Jag kunde ju inte varit med om något rolligare iaf.


Tankar för nu

Nu tänkte jag skriva lite, mest för att reda ut mina tankar lite och för att ha själv och titta tillbaka på senare. Så ni som inte vill läsa, ni behöver inte.
 
Mitt liv just nu? Ja, jag har inte direkt någon rubrik på hur jag känner mig eller något sådant. Det rullar liksom, går ganska mycket upp och ner och det är mest tankar som ser till att det blir så. Det är mycket som händer denna tid och jag tänker som sagt, en hel del.
Mycket skola, den är helt okej, känner att jag börjar komma in i rutinerna sakta men säkert. Vi flyttade till ett gammalt gymnasium i år, eftersom att våran gamla skola ska renoveras. Det är jättetrångt, ovant, mycket trappor och vi bussas hit och dit.
Sista året på grundskolan, 9:an, 9D, 9d, nian, NIAN. Låter lite läskigt tycker jag, tankar som de på gymnasieval och att höja betygen kommer som ett brev på posten. Har ju ingen aning om vad jag ska välja. Just nu funderar jag typ på Natur, Teknik, eller någon sam-linje.
Sen är det också mycket tankar på vänner, killar, familjen, konfalägret, halvångesten för att man inte gör eller hinner med rätt saker och myyyycket känslor. Hur kan det rymmas så mycket känslor och tankar i en kropp? Jag förstår verkligen inte. Och ju mer man tänker på det desto jobbigare blir det, så bäst att låta bli.
Nej men tankar kommer ju alltid finnas, bara att acceptera, ta en sak i taget, prioritera hälsosamt(vad det nu innebär), Ha kul(hälsosamt), leva i nuet(hälsosamt) och va mig själv och hela den skiten(extremt hälsosamt).
BE HEALTHY.
 

bra start på en bra dag

Vädret är toppen, jag är förkyld och ligger ute på balkongen och ska kolla greys, får se vad dagen har att bjuda på.
Laterooo.

Såå fint!

 
Vet inte riktigt varför men jag börja nästan grina när jag såg detta, så himla fint!
 
 

answer

Tack, va glad jag blir!
Jag är femton år, fyra månader och 23 dagar, för att vara exakt.
 

RSS 2.0