Tankar för nu

Nu tänkte jag skriva lite, mest för att reda ut mina tankar lite och för att ha själv och titta tillbaka på senare. Så ni som inte vill läsa, ni behöver inte.
 
Mitt liv just nu? Ja, jag har inte direkt någon rubrik på hur jag känner mig eller något sådant. Det rullar liksom, går ganska mycket upp och ner och det är mest tankar som ser till att det blir så. Det är mycket som händer denna tid och jag tänker som sagt, en hel del.
Mycket skola, den är helt okej, känner att jag börjar komma in i rutinerna sakta men säkert. Vi flyttade till ett gammalt gymnasium i år, eftersom att våran gamla skola ska renoveras. Det är jättetrångt, ovant, mycket trappor och vi bussas hit och dit.
Sista året på grundskolan, 9:an, 9D, 9d, nian, NIAN. Låter lite läskigt tycker jag, tankar som de på gymnasieval och att höja betygen kommer som ett brev på posten. Har ju ingen aning om vad jag ska välja. Just nu funderar jag typ på Natur, Teknik, eller någon sam-linje.
Sen är det också mycket tankar på vänner, killar, familjen, konfalägret, halvångesten för att man inte gör eller hinner med rätt saker och myyyycket känslor. Hur kan det rymmas så mycket känslor och tankar i en kropp? Jag förstår verkligen inte. Och ju mer man tänker på det desto jobbigare blir det, så bäst att låta bli.
Nej men tankar kommer ju alltid finnas, bara att acceptera, ta en sak i taget, prioritera hälsosamt(vad det nu innebär), Ha kul(hälsosamt), leva i nuet(hälsosamt) och va mig själv och hela den skiten(extremt hälsosamt).
BE HEALTHY.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0