Välförtjänt

Efter en bra skoldag där jag jobbade helt okej, dans, plugg till provet i morgon och en varm dusch innehållande lovsånger går jag nu och lägger mig med frukt och juice och kollar på Greys!
Feels good.


Mmmmmys

Är så trött nuförtiden, när är jag inte är ju frågan, men jag vet verkligen inte varför.....?
Nuförtiden var väl inte riktigt rätt, jag syftar på idag och igår. Annars sover jag rätt bra, har en "sov-app" som gör mig sjukt motiverad till att somna tidigt och sova länge, för då blir jag så glad när jag vaknar upp på morgonen och ser mitt mästerverk!
 
Hur som, kvällen har varit en riktig tjejkväll, suttit 7 töser i min säng och bara pratat massa skit i timmar. Jäkligt skönt.
Bara för att jag har bildtorka så slänger jag in en(jäääkligt stel) bild från nyår där iaf vissa av dom är med.

Helga

Min Fredagkväll spenderade jag tillsammans med Albin, chillade hela kvällen och sedan spelade han gitarr för mig tills jag somnade, så goooo!
På lördagen jobbade jag, så nu är jag inne i arbetarbranschen, krossade en back med glas men det känns bra ändå!

Sedan hade jag myskväll med Emma, Lovisa, middag och massa gottsi.
Och denna dag började jag med en långpromenad och sedan har det inte hänt mycket vettigt.
Imorgon ska jag hälsa på teknikarna. Hoppas jag får lite med ordning då.


Tisdag

Han ville inte va med på bild först men efter ett tag gick det bättre!
 
Nu är värsta skoldagen över, och kvar har jag ett skört huvud occh feeet träningsvärk i vaderna(resultatet av 1,5 h styrkepass och hopprepstest).
Nu ligger jag här med Hugo, och tänkte titta på Pearl Harbor. Vi har precis börjat med andra världskriget i skolan och jag tyckte att det va en bra idé. Alltså eget initiativ.
 

with a nype salt

Jag är home again. Kollat på stugish idag då, helt okej, får se vad mamma och pappa bestämmer sig för. Annars har jag haft en mysig helg hos m&m, dock är jag redigt förkyld. Så nu ska jag bädda ner mig och titta på Greys innan jag ska soova för att sedan vakna upp till den första riktiga skolveckan, underbara liv!
 

Rummet

Det förra:
 
Det nya:
 
Skrivbordet har jag bara tills vi hittar något annat, och korten vettefan om jag ska ha där, men det tog att tag att sätta upp dom så nu får dom sitta!

Nu ska jag åka iväg till mormor och morfar och spendera min helg där, ha det bra!

De e fredag

Jaaaaaa för det äre.
 
Har denna fredag varit på tre lektioner i skolan, resten inställt tyyyyp. Efter skolan såg jag och mamma på The hobbit. Bra film, men jag är nog inget sagan-om-ringen-the-hobbit-typ-av-film-fan dessvärre.
Nu ligger jag i min säng och läser(niLÄSTE rätt, när ni LÄSTE att jag LÄSER alltså, bra LÄST!) och käkar godis. Kom hem rätt sent och kände inte för att göra något av kvällen då, det är också världens bästa bok, ni som läst Tillsammans-serien vet nog vad jag snackar om, andra gången jag läser den nu(om inte tredje?). Jämt ba görbra.
 
Hittade också en ljusslinga i förrgår, glad som fäen. Bild på rummet kommer antagligen imorgon, bättre ljus då. Puss.

Gran Canaria

Detta ger mig motivation.
Sportlov 2013.


Söft

Sista dagen på lovet, så fort gick det.
Men det har varit ett bra lov, mycket har ändå hunnits med och jag har faktiskt sovit och vilat upp mig en hel del(som om det skulle kännas bättre i morgon för det?).
 
Idag har jag flyttat garderob tills Albin kom, vi låg och snacka en stund och bytte julklappar(leoparden i bakgrunden nedan, älskaren). Sedan tog jag mig en skön dusch och nu ska jag sätta på ett avsnitt Greys innan jag ska sussasöttivagganmin. I MITT NYA RUM, så glad för det! 
 

Måndag

 
 
Idag har jag gjort största delen av min rumsbytning, alltså, flytta in mina grejer till ett annat rum. Det kom Catrine och hjälpte mig med och det va tungt må jag säga!
 
Vid fem drog jag mig mot Martin där även Emma och Samuel va och vi kollade på film och fixa tacos. Nu sitter jag och emma redo i min säng och ska titta på En oväntad vänskap, godnatt!

Stockholm

 
Har haft några sköna dagar i Stockholm tillsammans med två riktigt goa pojkar och fina Emmsilemmsi.
Har kollat på massa filmer, plus en skräckfilm på bio, helgalet att jag klarade det! Har också fått en rundtur i Tumba och haft en sånhär djup diskussion som man bara orkar ha en gång om året ungefär, om universum, drömmar, framtid, religion osv osv.
Tack och hej!
 

lagomt schleten chey

Då va det 2013 -13 tjugohundratretton, tvåtusentretton, tvånolletttre JAJAJA

Mitt nyår spenderade jag med maaassa goa vänner. Först tjejmiddag hos lovisa, sedan drog vi oss till filip där vi dansade och umgicks till elva då vi satte oss på en smockad buss in mot torget. Där skrek vi in det nya året och efter lite om och men hamnade jag tillsammans med mina allra bästa vänner och en förskräcklig mensvärk på donken. Innan vi tillslut pallrade oss hem till Emma där vi somnade runt fem.

Åkte hemåt vid ett, gjorde pannkakor och slappade framför teven hela dagen. Nu ska jag packa och imorgon bär det av mot huvudstaden!

RSS 2.0