Vila i frid

Jag älskar dig farmor.


Bästavännen

Dagen spenderades på stan tillsammans med Catrine och Albin.
På kvällen tog jag och Catrine cyklarna ner till stan och la oss i stadsparken och snackade ett tag, har liksom inte hunnit ta ikapp månaden än, men det va riktigt skönt och hon påminde mig än en gång om varför jag älskar henne så mycket.
 
Alla bilder är från hennes blogg, den hittar ni HÄR.
 
 
 
 

Fantastiskt

Spenderade gårdagen, natten och morgonen med fyra väldigt sköna människor! Vi käkade, snackade, låg på mitt köksgolv och tittade på film. Somnade halv sex i morse, klockan ringde nio, Emma och Signe åkte iväg och jag och Oskar fortsatte sova. Vid halv ett gick vi upp och åt frukost framför Surf's up. Han åkte vid tre och då kom Emma hit och vi hade lite catch up. Nu ska jag äntligen få sova lite.


Lysekil

Fina hus, sol och bad, hockey, nya vänner, sena kvällar, brännmaneter och allt detta tillsammans med en av mina bästa vänner. Har haft en grym vecka.
 

konfalälger

Absolut det bästa jag gjort i mitt liv, ett läger på 3 veckor och 3 dagar med extremt sköna människor som är öppna och glada. Volleyboll, bad & sol, mys, mycket mat, tårtbakartävling, lekar, lektioner, andakter, besök hos "nunnor" och segway är liite av det vi hunnit med. Sjukt bra.
 

Hemma

Nu är jag hemma igen efter drygt tre underbara veckor på konfirmationsläger. Helt galet vilka blandade känslor det är.
Har inte haft så kul någon gång i mitt liv tror jag, och samtidigt har jag nog inte heller gråtit så mycket som jag gjort senaste veckan.
Roteras inte.

RSS 2.0