To alex

 
Denna helg har jag spenderat med riktigt sköna människor! Fredagen med bästa Lovisa, bj och massa bra snack. 
Lördagen startade med 6 timmars sång med kören, efter det YOLO-tävling i staden kan man väl säga, mer eller mindre trevligt. Sedan spenderade vi natten hos mig och chillade gärnet. GOA GUBBARRRR(och töser).
idag hade jag dansuppvisning, internationella dansdagen jao. Stood och frös i en och en halv timma för att dansa ett nummer på 3 min.

Klänningar

Väldigt glad över att jag redan hittat min balklänning(i Gran Canaria). Det är en kornblå high-low och det var kärlek vid första ögonkastet! Men jag kan inte låta bli att kolla runt lite ändå, är du en av dem som letar kanske du kan få lite tips.
Dessa är från Veromoda, Nelly, Bubbleroom och den svart-vita från HM och alla ligger under 500-lappen.

Ångesten

Nu vill jag bara sova öve hela skiten. Väck mig när det är sommar tack.

school, go fuck yourself

Har 15 prov, varav 7 nationella de kommante två månaderna. J A G  P A L L A R  I N T E.
Så nu ska jag dränka mina sorger i vit choklad istället för att plugga. 
pussopuss.

Vuxenpoäng och födelsedagsfirande

Denna vecka har jag känt mig extremt vuxen, sovit ensam, handlat, städat och jobbat. Känns rätt gött faktiskt. Vuxenpoäng rullar in som de ska, det går bra nu(blir ju faktiskt 16 på måndag).
Igår vaknade jag upp bredvid ett födelsedagsbarn som också råkade vara min bästa vän. Överraskade henne med frukost på sängen och umgicks med henne hela dagen. På kvällen kom även lite folk hem till mig och firade. Jag älskar dig Catrine och skulle inte klara mig utan dig.
 

Bra start på lovet

Mitt lov har börjat riktigt bra, sovit en del, umgåtts en kväll med massa trevligt folk hos Elin, minifirats av mina systrar för att jag fyller år om en vecka, ätit massa mat och godis och solat.
Just nu sitter jag ute och har precis ätit frukost. Om nån timma kommer Albin hit och tittar på fotboll med mig(eller jag med honom). Ha det!

 
 

 


RSS 2.0